TOP VERIFICARE ISTORIC AUTO SECRETS

Top verificare istoric auto Secrets

Top verificare istoric auto Secrets

Blog Article

Distribuie Verificarea istoricului unui vehicul este cel mai vital lucru pe treatment trebuie sa-l faci inainte de a cumpara un autovehicul rulat.

Evenimentele privind vehiculul pot fi prezentate sub următoarele forme: descrieri, pictograme, prezentare grafică a zonei de avarie. Ultimele Interogari

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Daca exista orice diferente sau inconsecvente intre seria sasiului si documente, acesta poate fi un semn de alarma si ar trebui sa ridici intrebari sau sa eviti sa faci achizitia.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

De asemenea, AutoDNA verifica si kilometrajul genuine al masinii. Manipularea kilometrajului este o tactica folosita uneori de vanzatori si samsari pentru a ascunde uzura reala a vehiculului.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre un vehicul inainte sa il cumperi, verificarea VIN este instrumentul suitable pentru tine.

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o picture clara si completa despre vehiculul pe care intentionezi sa il cumperi.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Unde să verifica seria de sasiu/numărul VIN? Puteți verifica seria de șasiu on the internet (prin intermediul serviciilor electronice) folosind administrația guvernamentală sau rapoartele comerciale. Raportul autoDNA

Verificarea raportului istoric al vehiculului cu datele de company: cheia pentru achiziționarea sigură BMW ​ Majoritatea dintre noi visează să dețină o mașină de lux.

FAQ Ce este seria mai multe informatii de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de seventeen caractere treatment identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, very similar cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Citarea se poate deal with în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană

Daunele ascunse sunt altă metodă de a înșela clienții neexperimentați - unii comercianți recurg la această practică și cumpara vehicule avariate din varied tari europene, precum Germania, Olanda, Belgia - cu câteva mii de euro mai ieftine decat prețul standard pentru ca mai apoi să le repare superficial și să le listeze la vânzare.

Report this page